M
nyhjemmeside
  • Ny hjemmeside

richtext0

ISOGLOBAL præsenterer ny hjemmeside

I dag er vi stolte over af at kunne præsentere jer for vores nye hjemmeside.

Hjemmesiden skal for vores kunder og interessenter være et værktøj i dagligdagen hvor man finder relevante informationer om vores produkter og samtidig vil kunne følge med i vores videre udvikling sammen med vores kunder.

Vi introducere også et nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her på siden, hvor vi løbende vil informere om nyheder, projekter og anden relevant information

Vi håber du vil gøre brug af vores nye hjemmeside

God fornøjelse!

ISOGLOBAL

Vi er en virksomhed med hovedsæde og produktion i Tyskland. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. 

ISOGLOBAL producere alle former for isoleret rørophæng, både til køl og til varme. Vores produktion er optimeret så vi altid er i stand til at levere hurtigt og til meget konkurrencedygtige priser. Med en stor maskinpark udføre vi også tilskæring og specialordre til vores kunder. Vi lægger stor værdi på kvalitet og design. 

Udover vores egen produktion har vi partnerskab med flere forskellige producenter af teknisk isolering. Unionfoam, SAGER og Austroflex er vores vigtigste partnere og som deres agent for Tyskland og der skandinaviske marked, markedsføre og sælger vi disse produkter via vores godt 2500 m2 store lager i Tyskland.

Vores primære markedet er Europa og vi sælger idag til mere end 20 lande.

KONTAKT

Isoglobal
Rellerriege 26
33161 Hövelhof
Tyskland

TEL.: +49 5257 97497-31

Mail: info@isoglobal.de