M
mission

Mission

Isoglobal er en virksomhed der levere vare og ydelser indenfor teknisk isolering. Vores hovedaktivitet er formidling overfor producenter og grossister i de skandinaviske lande samt Tyskland med det formål at etablere nye produkter og nye relationer mellem producent og grossist.

Vores mange kontakter og vores omfattende viden om de enkelte lande og kultur, ønsker vi at anvende på bedst mulig vis, så vores kunder får den bedst mulige service og etablering som muligt.

Vi tænker til enhver tid globalt og kender derfor ingen grœnser. Vi ønsker et frit marked, hvor konkurrence er med til at gøre os og vores kunder bedre.

ISOGLOBAL

Vi er en virksomhed med hovedsæde og produktion i Tyskland. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. 

ISOGLOBAL producere alle former for isoleret rørophæng, både til køl og til varme. Vores produktion er optimeret så vi altid er i stand til at levere hurtigt og til meget konkurrencedygtige priser. Med en stor maskinpark udføre vi også tilskæring og specialordre til vores kunder. Vi lægger stor værdi på kvalitet og design. 

Udover vores egen produktion har vi partnerskab med flere forskellige producenter af teknisk isolering. Unionfoam, SAGER og Austroflex er vores vigtigste partnere og som deres agent for Tyskland og der skandinaviske marked, markedsføre og sælger vi disse produkter via vores godt 2500 m2 store lager i Tyskland.

Vores primære markedet er Europa og vi sælger idag til mere end 20 lande.

KONTAKT

Isoglobal
Rellerriege 26
33161 Hövelhof
Tyskland

TEL.: +49 5257 97497-31

Mail: info@isoglobal.de