M
slideshow0
isoglobal

eksperter i teknisk isolering 

ISOGLOBAL er en international virksomhed, som er stiftet i 2011. Vi tilbyder miljøbevidst og energibesparende teknisk isolering egnet til adskillige brancher. Vores materialer har løsninger til HVAC, Jernbane, Marine, Aircondition, Køl, Brandsikring samt Akustik.

Vores team har mange års erfaring inden for teknisk isolering. Vi har derfor indgående kendskab til markedet og en værdifuld ekspertviden inden for teknisk isolering. ISOGLOBAL har hovedsæde og produktion i Tyskland. 

Hos ISOGLOBAL er vi globalt tænkende. Vi har et stort internationalt netværk, som vi samarbejder med, når vi skal finde nye og interessante produkter. Udover salg og produktion til vores kunder varetager vi også forskellige agenturer for flere større producenter af isoleringsmaterialer som f.eks. SAGER og Austroflex.

 

Teknisk isolering

Begrebet dækker over isolering af opvarmning, ventilation og klimaanlæg. Ved anvendelse af en professionel teknisk isolering, kan I forbedre energieffektiviteten, lydisoleringen og brandsikkerheden i en bygning. Kontakt Isoglobal på tlf. +49 5257 9376404 eller e-mail for at høre mere om mulighederne inden for teknisk isolering.

ISOGLOBAL

Vi er en virksomhed med hovedsæde og produktion i Tyskland. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. 

ISOGLOBAL producere alle former for isoleret rørophæng, både til køl og til varme. Vores produktion er optimeret så vi altid er i stand til at levere hurtigt og til meget konkurrencedygtige priser. Med en stor maskinpark udføre vi også tilskæring og specialordre til vores kunder. Vi lægger stor værdi på kvalitet og design. 

Udover vores egen produktion har vi partnerskab med flere forskellige producenter af teknisk isolering. Unionfoam, SAGER og Austroflex er vores vigtigste partnere og som deres agent for Tyskland og der skandinaviske marked, markedsføre og sælger vi disse produkter via vores godt 2500 m2 store lager i Tyskland.

Vores primære markedet er Europa og vi sælger idag til mere end 20 lande.

KONTAKT

Isoglobal
Rellerriege 26
33161 Hövelhof
Tyskland

TEL.: +49 5257 97497-31

Mail: info@isoglobal.de