M
slideshow0
isoglobal

eksperter i teknisk isolering og passiv brandsikring 

ISOGLOBAL er en international virksomhed, der er stiftet i 2011. I dag har virksomheden en afdeling i Danmark, Sverige og Kina, med hovedsæde og produktion i Tyskland. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 40 medarbejdere.

Vi producerer forskellige typer isolerede rørophæng til VVS og KØL, samt produkter til OEM industrien. 

Derudover samarbejder vi med stærke internationale partnere indenfor teknisk isolering og passiv brandsikring. Der varetager og forhandler vi forskellige agenturer som f.eks. EUROBATEX, AUSTROFLEX & KNAUF, samt vores egen brandprodukt FPS (FIRE PROOF SYSTEM).

Vores team har mange års erfaring inden for teknisk isolering og passiv brandsikring. Vi har derfor indgående kendskab til markedet og en værdifuld ekspertviden, som vores kunder og partnere kan gøre brug af. 

Hos ISOGLOBAL er vi globalt tænkende. Vi har et stort internationalt netværk, som vi samarbejder med, når vi skal finde nye og interessante produkter til vores kunder. 

 

ISOLERET RØROPHÆNG:

Vi udvikler og producerer isolerede rørophæng til byggeriet, hvor der er krav til bl.a. miljø, energibesparelse, kondens (kuldebroer) og temperatur.

TEKNISK ISOLERING:

Vi forhandler isoleringsprodukter til byggeriet og industrien, hvor der er krav til bl.a. energioptimering, kondens (kuldebroer), temperatur og miljø.

PASSIV BRANDSIKRING:

Vores egen brandprodukt FPS (FIRE PROOF SYSTEM) er testet iht. EN1366-3 & -4, og klassificeret iht. EN13501-2 og ETA godkendt. I samarbejde med vores forhandlere underviser vi i brugen af FPS brandprodukter og hjælper med løsningsforslag til projekter. 

ISOGLOBAL

Vi producerer og sælger løsninger indenfor teknisk isolering og passiv brandsikring. I dag har virksomheden en afdeling i Danmark, Sverige og Kina, med hovedsæde og produktion i Tyskland. 

Vores primære marked er Europa og vi sælger i dag til mere end 20 lande.

KONTAKT

ISOGLOBAL ApS
Mannehøj 29
DK-6600 Vejen

+45 31571385

CVR: 43561022

 

GENVEJE

NyhederCookies